Loods 6
2020 June 20th

Loods 6

Teken de petitie en 'spread the word': Stop de Miljoenenfraude van De Key

 

- Via je netwerk, via mail en social media

- Want hoe meer mensen tekenen hoe meer we de maatschappelijke druk op De Key kunnen vergroten

- Zo kunnen we voorkomen dat De Key Stichting Loods 6 oneigenlijk gebruikt voor haar eigen bedrijfsvoering

 

Mijn studio is in Loods 6. De mooiste studio van Amsterdam. Hiervoor had ik de mooiste studio van Amsterdam aan het WG terrein (1994 en is er nog immer), daarna de mooiste studio van Almere (1995-2005: is er ook nog altijd en nu in gebruik door muzikanten) en toen weer Amsterdam (Zamenhofstraat: een deel gaat weg). Sinds een paar jaar werk ik in Loods 6, de mooiste studio die ik ooit heb mogen gebruiken. Graag gaat die na mij door naar de volgende kunstenaar, dat wil zeggen, iemand die zichzelf heeft kunnen vormgeven en inhoudelijk heeft kunnen ontwikkelen in weerwil en met medewerking van alle krachten in het 'veld'.

Help mij, help ons om LOODS 6 als zodanig te bewaren. Woningbouwvereniging De Key, Gemeente Amsterdam, Stichting Kunstwerk Loods 6, Stichting Loods 6 en alle bestuurders die daarbij een rol spelen: laat de stad iets na door Loods 6 te bewaren en geef daarvoor de verantwoordelijkheid aan degenen die deze kunnen dragen.

Draai jonge kunstenaars geen rad voor ogen met valse beloften over betaalbare huren. Dat idee is de laatste jaren verkwanseld voor RENDEMENT. Ren Dement: volksziekte nummer 1 onder jonge mensen: Prestatie Gekte.

 

Teken de petitie. Zonder ruimte is er geen tijd om iets te maken !!!!!

Scroll down to see more